Dagindeling

Bekijk de aangepaste voorlopige dagindeling. Door de Corona-crisis vinden de vergaderingen van Provinciale Staten plaats zonder publiek. Ze zijn wel live te volgen via de website www.brabant.nl/pslive.

Statenvergadering

Deze Statendag staat in het teken van de Begroting 2021. De plenaire fysieke vergadering van Provinciale Staten start om 9.30 uur. Op de agenda staat Statenvoorstel 76/20 Begroting 2020.

De stemming over dit voorstel en over Statenvoorstel 74/20 Meerjarenperspectief Ontwikkelbedrijf 2020 (besproken tijdens de vergadering van Provinciale Staten van 6 november 2020) zal plaatsvinden in een aparte digitale vergadering.

Bekijk de agenda en de stukken van de Statenvergaderingen.

De vergaderingen zijn live te volgen via de website www.brabant.nl/pslive. Ook wordt er van deze vergadering een audio-videoverslag gemaakt, dat u later kunt terugkijken.

Inspreken

Inspreken kan zowel digitaal als fysiek. Digitaal inspreken kan door het richten van een mail, brief of eventuele videoboodschap aan Provinciale Staten. U kunt hiervoor contact opnemen met de Statengriffie via statengriffie@brabant.nl of 073- 6812278.
U kunt zich tot uiterlijk dinsdag 10 november 2020 12.00 uur aanmelden als inspreker.

Eventuele digitale inspreekbijdragen worden op de website bij de vergaderstukken van de Statendag geplaatst, onder agendapunt ‘Insprekers’.

Reageer

Vul hier uw reactie in
Velden met een * zijn verplicht
  • Anti-spamvraag: Laatste letter van het alfabet?

Reactiespelregels

  • uw reactie is openbaar en geplaatste reacties blijven maximaal 2 maanden zichtbaar;
  • wilt u antwoord stel dan een een vraag via ons contactformulier Icoon externe link;
  • reacties die kwetsend, onnodig grof of beledigend zijn worden verwijderd;
  • uw mailadres gebruiken we uitsluitend om u eventueel rechtstreeks te antwoorden;
  • reactie gever kan contact opnemenIcoon email link om reactie te laten verwijderen.