Conferentie datagedreven Agrifood

Het is de start van internationale samenwerking op het gebied van datagedreven agrifood, om gemeenschappelijke innovatiebarrières aan te pakken en toepassingen in de praktijk te versnellen.

Duurzamere agrifood keten

Dit is belangrijk vanwege de behoefte aan een duurzamere agrifood keten. Van zaad tot grondstof, vee, landbouw, voedselverwerking en detailhandel. Binnen de voedselwaardeketen zit er veel potentiële waarde in data-integratie tussen de verschillende stappen van de keten. Totale integratie van gegevens door de hele keten kan op dit moment als baanbrekend worden gezien. Daarom is integratie tussen deelstappen een belangrijke en realistische stap in deze richting.

Aanmelden

Internationale alliantie

Het doel is om een internationale alliantie te creëren van ondernemers, wetenschappers en vertegenwoordigers van regionale en lokale overheden om datagedreven innovatie mogelijk te maken binnen de voedselwaardeketen. 

Gezamenlijk initiatief

De internationale conferentie Data Driven Agrifood Future is een initiatief van de provincie Noord Brabant, de gemeente Den Bosch, de Den Bosch Dataweek (DBDW) de Jheronimus Academy of Data Science, Technische Universiteit Eindhoven, FME en AgriFood Capital.


Contact

Conferentie datagedreven Agrifood

Reageer

Vul hier uw reactie in
Velden met een * zijn verplicht
  • Anti-spamvraag: 3-1=?

Reactiespelregels

  • wilt u antwoord stel dan een een vraag via ons contactformulier;
  • reacties die kwetsend, onnodig grof of beledigend zijn worden verwijderd;
  • uw mailadres gebruiken we uitsluitend om u eventueel rechtstreeks te antwoorden;
  • reactie gever kan contact opnemen om reactie te laten verwijderen.