‘Mag ik nog beregenen?’, ‘Ligt mijn bedrijf in de bufferzone?’, ‘Kan ik nu een vergunning aanvragen en hoe moet dat?’ Op 22 juni is er tijd en ruimte om de eerste antwoorden te krijgen op deze en andere vragen. Voor een toelichting op het besluit en enkele antwoorden op veelgestelde vragen, lees ook:

Vrije inloop

Er is gekozen voor een vrije inloopbijeenkomst om bezoekers te verspreiden. Er is geen programma dat stipt start om 17.00 uur. Bij binnenkomst staat er een gastheer/vrouw klaar om vragen te koppelen aan de juiste personen aan de tafels: hydrologie, ecologie, juridisch en het algemene proces. Ook bestaat de mogelijkheid voor een een-op-eengesprek. Bezoekers hoeven zich vooraf niet in te schrijven.

Locatie:

De Gouden Helm, Oude Peelstraat 3, 5759 PA Helenaveen

  • Tussen 17.00 en 20.00 uur zijn bezoekers van harte welkom.

Focus op de aanpassing in het Natura 2000-beheerplan

Beperkt beregenen, gebiedsgerichte aanpak Vitale Peel, stikstof: op dit moment speelt er veel in en rondom het Natura 2000-gebied de Peelvenen. Door de complexiteit van deze vraagstukken beperken de provincies zich op de informatieavond alleen tot de vragen over en de gevolgen van het Natura 2000-beheerplan.

Wilt u direct uw vragen stellen?

We kunnen ons voorstellen dat u als agrariër, bewoner of betrokkene in dit gebied vragen heeft over dit besluit en proberen u dan verder te helpen. U kunt dan een mail sturen naar landbouwenvoedsel@brabant.nl of bellen met tel nr. (073) 681 2812. Uiteraard kunt u uw vragen ook nog stellen ná de informatiebijeenkomst.

Contact

Informatiebijeenkomst beperking van beregenen in de bufferzones van de Peelvenen op 22 juni

Reageer

Vul hier uw reactie in
Velden met een * zijn verplicht
  • Anti-spamvraag: 3-1=?

Reactiespelregels

  • uw reactie is openbaar en geplaatste reacties blijven maximaal 2 maanden zichtbaar;
  • wilt u antwoord stel dan een een vraag via ons contactformulier Icoon externe link;
  • reacties die kwetsend, onnodig grof of beledigend zijn worden verwijderd;
  • uw mailadres gebruiken we uitsluitend om u eventueel rechtstreeks te antwoorden;
  • reactie gever kan contact opnemenIcoon email link om reactie te laten verwijderen.