Foto: Stefan Wijsman

Foto: Stefan Wijsman

Workshops

Meld u op crowdfunding voor natuur aan voor de workshopreeks. Daarin vertellen de professionals van Voor je Buurt meer over de voorbereiding van een crowdfunding campagne. Ook geven zij dan informatie over de begeleiding die zij bieden hierbij. Daarnaast komt ook zeker de eventuele bijdrage van maximaal €5.000 aan uw crowdfunding campagne, vanuit de provincie Noord-Brabant, aan bod.

Goed voorbeeld: Bijen- en vlindertuin Boshoven

Eén van de initiatieven die hieruit is ontstaan, én een bijdrage heeft gekregen van de provincie Noord-Brabant is de Bijen- en vlindertuin Boshoven van Joke Hoogervorst, deelneemster van de workshopreeks van afgelopen voorjaar:

'Bijen en vlinders hebben het moeilijk. Daarom willen we met dit initiatief gevarieerde borders met waardplanten en fruitbomen aanleggen, evenals een groente- en kruidentuin om bijen en vlinders te helpen,' aldus Joke. De workshopreeks die Joke in het voorjaar heeft gevolgd was naar haar mening zeker de moeite waard. ‘Er is een mogelijkheid om met andere deelnemers te sparren en van elkaar te leren'. De teller staat op 69% met nog een kleine maand te gaan. 'Crowdfunden is spannend, maar het is ook heel leuk om met iets nieuws bezig te zijn. Daarnaast krijg ik begeleiding vanuit Crowdfunding voor Natuur en dat ervaar ik als heel prettig. Nieuwsgierig geworden? Kom een keer langs!'. 

Contact

Ontvang subsidie voor een groene crowdfunding -actie!

Reageer

Vul hier uw reactie in
Velden met een * zijn verplicht
  • Anti-spamvraag: Laatste letter van het alfabet?

Reactiespelregels

  • uw reactie is openbaar en geplaatste reacties blijven maximaal 2 maanden zichtbaar;
  • wilt u antwoord stel dan een een vraag via ons contactformulier Icoon externe link;
  • reacties die kwetsend, onnodig grof of beledigend zijn worden verwijderd;
  • uw mailadres gebruiken we uitsluitend om u eventueel rechtstreeks te antwoorden;
  • reactie gever kan contact opnemenIcoon email link om reactie te laten verwijderen.