Doe mee met de Steenbreektrofee 2020

Stichting Steenbreek is op zoek, via de Steenbreektrofee, naar innovatieve en inspirerende voorbeelden die laten zien hoe groen en water op een praktische manier worden benut.

Initiatieven voor onder meer de bevordering van de biodiversiteit, gezondheid en die een positieve bijdrage leveren aan klimaatadaptatie. Het sociale domein – met als thema “Samen voor meer groen in de buurt” – staat dit jaar centraal in de Steenbreektrofee.

Voorwaarde is dat de projecten zijn uitgevoerd en een bijdrage leveren aan de vergroening.

Wie kunnen er meedoen?

Projecten vanuit de deelnemende gemeenten, waterschappen, provincies en partners van Steenbreek kunnen allemaal meedingen naar de Steenbreektrofee. Dit kan van een gemeente of provincie zijn, maar ook van een buurtvereniging, wijkorganisatie of corporatie. De grootte van het project/initiatief is niet relevant voor deze prijs. Zowel initiatieven die spelen op het niveau van de straat of de wijk, als initiatieven op niveau van dorp en stad zijn welkom. Gaat u ervoor om met uw project/initiatief dit jaar de Steenbreektrofee 2020 te winnen? Een mooie uitdaging voor allen !

Aanmelden

Aanmelden kan tot uiterlijk 10 juli 2020. In augustus a.s. komt de jury bij elkaar om de inzendingen te beoordelen en te nomineren. 3 uitverkoren voorbeelden worden in september bezocht door de jury. De prijsuitreiking vindt plaats tijdens de Nationale Groendag op 15 oktober in Oss. Mede georganiseerd door de provincie.

Prijs

De winnaar krijgt naast de wisseltrofee en media-aandacht, onder andere in de Steenbreekspecial van Vakblad Groen, een boom en vaste planten aangeboden.

Contact

Doe mee met de Steenbreektrofee 2020

Reageer

Vul hier uw reactie in
Velden met een * zijn verplicht
  • Anti-spamvraag: Laatste letter van het alfabet?

Reactiespelregels

  • uw reactie is openbaar en geplaatste reacties blijven maximaal 2 maanden zichtbaar;
  • wilt u antwoord gebruik dan ons contactformulier ;
  • reacties die kwetsend, onnodig grof of beledigend zijn worden verwijderd;
  • uw mailadres gebruiken we uitsluitend om u eventueel rechtstreeks te antwoorden;
  • u kan contact opnemen met de webredactie om uw reactie te laten verwijderen.