Deze video gaat over De Brabantse voedselketen op de kaart zetten tijdens Dutch Food Week

Dit jaar is de provincie Noord-Brabant lead partner van Dutch Food Week.

Activiteiten organiseren samen met Brabantse partners

Hier in Brabant hebben we op het gebied van food heel veel in huis, dat willen we graag aan Nederland laten zien. Dit doen we door in en om de Dutch Food Week activiteiten te organiseren over de Brabantse manier van voedsel produceren: open dagen, wandelingen, kooklessen, workshops, evenementen, noem maar op. Gedeputeerde Elies Lemkes-Straver: ‘Landbouw en voedsel, innovatie en samenwerking zitten in het DNA van onze provincie! Dat is precies de combinatie die je nodig hebt om gezond en duurzaam voedsel te produceren dat bijdraagt aan ons welzijn in het algemeen en onze gezondheid in het bijzonder. Dit jaar willen we de Brabantse krachten bundelen en ons tijdens de Dutch Food Week stevig op de kaart zetten.’

De provincie Noord-Brabant roept Brabantse partners dan ook op om samen activiteiten te organiseren. Via het formulier aanmelden Dutch Food Week kunt u uw activiteit aanmelden.

Doe mee met de Dutch Food Week

Dutch Food Week is hét nationaal podium waar voeding, voedselproductie en innovatie centraal staan. Een ontmoetingsplek voor iedereen van binnen en buiten de sector. Tussen 8 en 15 oktober maakt heel Nederland kennis met deze smaakvolle en gezonde week door middel van talloze events met een nationaal en internationaal karakter. Ontdek meer op www.dutchfoodweek.nl.

In Brabant. Daar gebeurt het.


Contact

De Brabantse voedselketen op de kaart zetten tijdens Dutch Food Week