De regeling wil projecten in de regio versterken die gericht zijn op talentontwikkeling, en wil bijdragen aan een bovenlokale infrastructuur voor talentontwikkeling. Hier staat meer info over de regeling, die binnenkort voor het 3e en laatste jaar in werking gaat.

Verzoek om adhesieverklaring

Organisaties die een aanvraag willen indienen bij het Fonds voor Cultuurparticipatie, hebben een adhesieverklaring nodig van de provincie. In deze adhesieverklaring moet de provincie aangeven dat de aanvraag inhoudelijk past binnen de provinciale visie op talentontwikkeling en voldoet aan de voorwaarden die het Fonds bij de regeling stelt.
Het fonds financiert maximaal 2 projecten per provincie, voor een totaal van € 94.000. Noord-Brabant wil het beschikbare bedrag zo evenwichtig mogelijk verdelen, en vraagt indieners daarom rekening te houden met een maximaal aanvraagbedrag van € 47.000.

Aanvraag indienen

De provincie behandelt aanvragen op volgorde van binnenkomst in behandeling, mits ze voldoen aan de eisen van het Fonds. Geïnteresseerden voor deze regeling kunnen vanaf nu tot uiterlijk 17 mei een projectplan indienen bij Britt Jennissen. Aanvragen kunt u vervolgens tot en met 22 mei indienen bij het Fonds voor Cultuurparticipatie.

Contact

Brabantse Deelname regeling Cultuur Talent in de Regio

Reageer

Vul hier uw reactie in
Velden met een * zijn verplicht
  • Anti-spamvraag: Laatste letter van het alfabet?

Reactiespelregels

  • wilt u antwoord stel dan een een vraag via ons contactformulier;
  • reacties die kwetsend, onnodig grof of beledigend zijn worden verwijderd;
  • uw mailadres gebruiken we uitsluitend om u eventueel rechtstreeks te antwoorden;
  • reactie gever kan contact opnemen om reactie te laten verwijderen.