Brabantse ondernemers op inspiratiereis automotive

Deze reis bood ondernemers de gelegenheid om inspiratie en nieuwe inzichten op te doen over de ontwikkelingen in de Duitse automotive (toeleverings)industrie. Met 360 miljard euro omzet, is de automotive de belangrijkste industrietak van Duitsland. Audi, BMW, Continental, Schaeffler en Siemens hebben o.a. in München hun hoofdkantoren en R&D-locaties.

Witcom Engineering Plastics over deze reis: “De missie bood een mooie gelegenheid om te netwerken met Nederlandse deelnemers. Daarnaast biedt deze reis kansen om contacten te leggen bij Duitse bedrijven. Dit was ons zonder deze reis niet gelukt.”

Volop kansen in Beieren

Brabant heeft in zijn internationaliseringsbeleid Beieren aangewezen als regio met het grootste potentieel o.a. in de mobiliteitsmarkt. De provincie Noord-Brabant en de BOM hebben duurzame relaties opgebouwd met de belangrijkste clusterpartners in Beieren. Zij bieden ook de Brabantse ondernemers aan om contacten te leggen en samen te werken met deze partijen.

De BOM over deze reis: “Het verstevigen van de relaties met belangrijke samenwerkingspartners als Bayern Innovativ en bedrijven als BMW, Kurz en Continental komen de kansen van Brabantse bedrijven op de Duitse markt ten goede. De support van het consulaat in München is hierbij van onschatbare waarde.


Contact

Brabantse ondernemers op inspiratiereis automotive

Reageer

Vul hier uw reactie in
Velden met een * zijn verplicht
  • Anti-spamvraag: 3-1=?

Reactiespelregels

  • wilt u antwoord stel dan een een vraag via ons contactformulier;
  • reacties die kwetsend, onnodig grof of beledigend zijn worden verwijderd;
  • uw mailadres gebruiken we uitsluitend om u eventueel rechtstreeks te antwoorden;
  • reactie gever kan contact opnemen om reactie te laten verwijderen.