Lancering erfgoedprijzen Brabants Lof & Brabantse BeLofte

Brabants Lof is een prijs voor (erfgoed)instellingen die toegankelijke projecten opzetten. Waar ruimte is voor iedereen. Waarbij verleden en toekomst samenkomen. Waarbij erfgoed verbonden wordt met andere sectoren. En waarbij de actualiteit een rol speelt. Deze prijs bestaat uit een geldbedrag van €4.000.
Brabantse BeLofte is voor een idee of concept dat nog in de steigers staat. De prijs bestaat uit een geldbedrag van € 1.000 én een samenwerkingstraject met Erfgoed Brabant, aangepast op de wensen en behoeften van de winnaar.

Criteria

Belangrijke criteria voor het winnen van deze prijzen zijn: oog voor diversiteit en inclusie; samenwerking tussen erfgoed en een andere sector; publieksgericht; betrekking op Brabant en Brabants erfgoed; haakt aan op de actualiteit.

Erfgoedproject indienen

Erfgoedprojecten en -concepten kunnen bij Erfgoed Brabant worden ingediend van 28 april 2021 tot en met 8 september 2021, 23.59 uur. Op woensdag 29 september 2021 wordt voor beide prijzen een shortlist met 3 projecten/concepten bekendgemaakt. De uitreiking van Brabants Lof en Brabantse BeLofte vindt plaats op donderdag 18 november 2021 tijdens de Erfgoedontmoeting.
Formulieren voor het indienen van projecten en informatie over de criteria, jury en het proces vindt u op www.erfgoedbrabant.nl.

Erfgoed Brabant

Erfgoed Brabant is het kennis- en expertisecentrum voor erfgoed in Brabant en uitvoeringsorganisatie van de provincie.

Contact

Lancering erfgoedprijzen Brabants Lof & Brabantse BeLofte

Reageer

Vul hier uw reactie in
Velden met een * zijn verplicht
  • Anti-spamvraag: 3-1=?

Reactiespelregels

  • uw reactie is openbaar en geplaatste reacties blijven maximaal 2 maanden zichtbaar;
  • wilt u antwoord gebruik dan ons contactformulier ;
  • reacties die kwetsend, onnodig grof of beledigend zijn worden verwijderd;
  • uw mailadres gebruiken we uitsluitend om u eventueel rechtstreeks te antwoorden;
  • u kan contact opnemen met de webredactie om uw reactie te laten verwijderen.