Energiefestival: een dag vol inspiratie en ontmoetingen

In Brabant zijn heel veel initiatieven en organisaties bezig met de energietransitie. De provincie wil deze via het Energiefestival bij elkaar brengen en verbinden. Dus bent u initiatiefnemer, betrokken bij een RES, ambtenaar of bestuurder, werkzaam bij een woningcorporatie of kennisinstelling of op een andere manier bij een energie-initiatief betrokken? Meldt u zich dan aan via het online aanmeldformulier.

Wat biedt het Energiefestival?

Op 7 november krijgt u een update van een breed scala van lopende projecten en pilots. U krijgt kansen voor nieuwe contacten, of het verstevigen van al bestaande relaties. U Stelt uw eigen ideale dag samen met onderdelen uit het programma die u aanspreken. Er zijn inspirerende sprekers, kennis- en werksessies en een Netwerkplein met verrassende experiences.  Op de website brabant.nl/energiefestival kunt u het programma en de workshops bekijken. 

Avondprogramma Brabant Geeft Energie

De stichting Brabant Geeft Energie heeft op 7 november in de avond haar eigen programma met de presentatie van verschillende energieprojecten die van onderop zijn ontstaan. Kijk voor meer informatie op de website van Brabant geeft Energie.

Contact

Energiefestival: een dag vol inspiratie en ontmoetingen

Reageer

Vul hier uw reactie in
Velden met een * zijn verplicht
  • Anti-spamvraag: 3-1=?

Reactiespelregels

  • wilt u antwoord stel dan een een vraag via ons contactformulier ;
  • reacties die kwetsend, onnodig grof of beledigend zijn worden verwijderd;
  • uw mailadres gebruiken we uitsluitend om u eventueel rechtstreeks te antwoorden;
  • reactie gever kan contact opnemen om reactie te laten verwijderen.