Jos van den Broek nieuwe directeur BrabantKennis

Vanaf 1 december zal Jos in overleg met de provincie Noord-Brabant een inspirerend vervolg geven aan de opdracht van BrabantKennis, het op eigen wijze verkennen van de toekomst van Brabant: onafhankelijk, nieuwsgierig en vernieuwend in vorm.

Samen met het team zal Jos zich richten op de doorontwikkeling van een inhoudelijk aansprekend programma van toekomstverkenningen. Een breed netwerk van betrokken BrabantKennissen denkt en doet daarbij actief mee.

Jos: “BrabantKennis heeft vele inspirerende en vernieuwende verkenningen gemaakt. Aan mij de prachtige opdracht om, samen met het team, hier een vervolg aan te geven. Er is enorm veel kennis in Brabant en daarbuiten. Het is aan ons om die kennis te verbinden met de Brabantse eigenheid en toegankelijk en relevant te maken voor de Brabantse politiek, bestuur en samenleving."

Gedeputeerde Economie, Kennis en Talentontwikkeling provincie Noord-Brabant Martijn van Gruijthuijsen kijkt uit naar de samenwerking: “Met Jos van den Broek heeft BrabantKennis een directeur gevonden die onze kennis voor Brabant kan laten werken. Relevant onderzoek met impact op de Brabantse samenleving. Als portefeuillehouder innovatie ben ik ook zeer benieuwd naar zijn inzichten in onze innovatiesystemen om de Brabantse economie en maatschappij te versterken. Ik kijk uit naar een vruchtbare samenwerking.”

Meer informatie over BrabantKennis vindt u op https://www.brabantkennis.nl/.

Contact

Jos van den Broek nieuwe directeur BrabantKennis

Reageer

Vul hier uw reactie in
Velden met een * zijn verplicht
  • Anti-spamvraag: 3-1=?

Reactiespelregels

  • uw reactie is openbaar en geplaatste reacties blijven maximaal 2 maanden zichtbaar;
  • wilt u antwoord gebruik dan ons contactformulier ;
  • reacties die kwetsend, onnodig grof of beledigend zijn worden verwijderd;
  • uw mailadres gebruiken we uitsluitend om u eventueel rechtstreeks te antwoorden;
  • u kan contact opnemen met de webredactie om uw reactie te laten verwijderen.