“Je ziet dat er op een terrein als Pivot Park heel veel zaken samenkomen, waaronder onze ambities op innovatie, maar ook de investeringen van de BOM, onze ontwikkelmaatschappij, en als ontwikkelaar van de campus”, zegt gedeputeerde Van Gruijthuijsen. “Daarom is het belangrijk dat we ook als Gedeputeerde Staten gezamenlijk op pad gaan, om dit soort opgaven gezamenlijk vanuit verschillende invalshoeken te benaderen.”

3 portefeuilles

De provincie Noord-Brabant is aandeelhouder van Pivot Park en een plek waarin dus 3 portefeuilles samenkomen: economische campus, werklocaties en deelnemingen. Ontstaan vanuit een crisissituatie, is Pivot Park inmiddels een succes. CEO Brigitte Drees: “Bedrijven buiten Europa die zich richten op farmacie en ontwikkeling, hebben Nederland in hun top 3 staan van landen waar ze zich willen vestigen. Pivot Park behoort meer dan eens tot de favoriete locatie. Dat komt ook door ons achterveld, dichtbij de driehoek Oss, Technische Universiteit Eindhoven en het Radboud in Nijmegen en ruimer gezien België en Noordrijn-Westfalen.”

Sterke community

Gedeputeerde Ronnes ziet duidelijk dat Pivot Park inmiddels een sterke community is op het gebied van farmacie en innovatie waar bedrijven, zowel startende als groeiende maar ook gevestigde namen, deel van willen uitmaken. “Ze willen hier zitten omdat ze elkaar stimuleren en motiveren, dat is ook wat deze plek zo uniek maakt.”

Contact

Gedeputeerden samen op werkbezoek bij Pivot Park Oss

Reageer

Vul hier uw reactie in
Velden met een * zijn verplicht
  • Anti-spamvraag: Laatste letter van het alfabet?

Reactiespelregels

  • uw reactie is openbaar en geplaatste reacties blijven maximaal 2 maanden zichtbaar;
  • wilt u antwoord gebruik dan ons contactformulier ;
  • reacties die kwetsend, onnodig grof of beledigend zijn worden verwijderd;
  • uw mailadres gebruiken we uitsluitend om u eventueel rechtstreeks te antwoorden;
  • u kan contact opnemen met de webredactie om uw reactie te laten verwijderen.