Provincie investeert in grensinformatiepunten

Elk land heeft zijn eigen wetgeving, belastingstelsel, zorgverzekering en arbeidsrecht. Via de infopunten is informatie daarover te vinden. In totaal zijn in Nederland 10 infopunten; in Brabant 3 (Bergen op Zoom, Baarle-Nassau en Eindhoven). Omdat veel Oost-Brabanders werken of ondernemen in Duitsland, investeert de provincie ook in het grensinformatiepunt Kleve, dat net over de grens bij Nijmegen staat.

Samenwerken

In de grensinformatiepunten werken provincies, het Rijk, gemeenten en overheidsinstanties als de Belastingdienst, Sociale Verzekeringsbank en UWV samen met hun Duitse en Belgische collega’s. Door structureel te investeren in deze loketten, dragen de samenwerkende partijen bij aan een goed functionerende, grensoverschrijdende economie- en arbeidsmarkt.

Contact

Provincie investeert in grensinformatiepunten

Reacties (1)

 1. W.J. van Gerwen
  WAALRE 26-12-2019 14:30 uur

  Provincie investeert in grensinformatiepunten
  Graag wil ik als oprichter van de LF-Fietsclub reageren op dit onderwerp daar wij ook graag willen dat we samenwerken met o.a. De Grote Route Paden bureau uit België/ en Breda. Graag stuur ik u ook de gemaakte Dodendraad fietsroutes van deze organisatie, waarvan hun 7 etappe's bij ons op de site: www.fietsclubbrabant.nl ,14 rondjes zijn geplaatst en door ons tijdens deze fietstochten in 2019 meer dan 480 foto's zijn gemaakt van dit thema tussen Vaals en Cadzand.

Reageer

Vul hier uw reactie in
Velden met een * zijn verplicht
 • Anti-spamvraag: 3-1=?

Reactiespelregels

 • wilt u antwoord stel dan een een vraag via ons contactformulier;
 • reacties die kwetsend, onnodig grof of beledigend zijn worden verwijderd;
 • uw mailadres gebruiken we uitsluitend om u eventueel rechtstreeks te antwoorden;
 • reactie gever kan contact opnemen om reactie te laten verwijderen.