Provincie blijft investeren in Brabantse vrijetijdssector
De afgelopen jaren heeft VisitBrabant zich ingezet om het vrijetijdsaanbod in Brabant duurzaam te ontwikkelen en te vermarkten. Daarin heeft zij, mede dankzij haar partners, al veel bereikt. De komende periode focust VisitBrabant op het blijfklimaat door de verbinding aan te gaan met cultuur, erfgoed, natuur en economie. Daarnaast zet VisitBrabant zich in voor kwalitatieve groei van het bezoekersaantal in Brabant, door gerichte inzet op doelgroepen in binnen- en buitenland, bijvoorbeeld inwoners van Nordrhein-Westfalen. Naast deze activiteiten wordt ook ingezet op de structurele projecten Convention Bureau, Routebureau Brabant en Monitoring.

Over VisitBrabant

VisitBrabant is opgericht door provincie Noord-Brabant en werkt nauw samen met alle partijen in de Brabantse vrijetijdssector. Uiteraard met alle leisure-aanbieders, maar ook met overheden, koepelorganisaties en partijen uit aanpalende sectoren. VisitBrabant is daarmee hét loket voor de Brabantse vrijetijdssector en zorgt voor verbindingen tussen en met partijen die bijdragen aan de doelstelling: meer bezoekers, meer bestedingen en meer banen.

 

 


Contact

Provincie blijft investeren in Brabantse vrijetijdssector

Reacties (1)

  1. Fred van Riel
    Hilvarenbeek 20-12-2019 11:29 uur

    Naar mijn mening zou VisitBrabant ook moeten investeren in verbreding en verbetering van recreatieve fietspaden (aanvullend en naast het investeren in fietspaden woon-werkverkeer). VisitBrabant!

Reageer

Vul hier uw reactie in
Velden met een * zijn verplicht
  • Anti-spamvraag: Laatste letter van het alfabet?

Reactiespelregels

  • wilt u antwoord stel dan een een vraag via ons contactformulier;
  • reacties die kwetsend, onnodig grof of beledigend zijn worden verwijderd;
  • uw mailadres gebruiken we uitsluitend om u eventueel rechtstreeks te antwoorden;
  • reactie gever kan contact opnemen om reactie te laten verwijderen.