Commissaris van de Koning:

"Verschrikkelijk wat er op dit moment gebeurt in onze steden, in ons land. Zondag in Eindhoven, gisteren in Helmond, ‘s-Hertogenbosch... Dit heeft niets maar dan ook helemaal niets met strijden voor vrijheid te maken. Mijn vader heeft me een beeld gegeven van de oorlog en sprak over pure angst, verlies van broers door oorlogsgeweld, honger omdat er geen eten was. Deze rellen hebben daar niets mee te maken, nu wordt een supermarkt geplunderd voor redbull en bier....

Respect voor de mensen die keihard werken in de ziekenhuizen, de politie, brandweer, ambulance medewerkers en al die anderen die dag en nacht voor ons klaar staan!

Contact

Commissaris van de Koning: "Dit heeft niets met strijden voor vrijheid te maken"

Reacties (1)

 1. Trijntje Vollink
  EINDHOVEN 28-01-2021 14:38 uur

  Beste Ina Adema,

  Ik ben het volledig met uw eens. De vraag die echter nu bij mij naar bovenkomt nadat de eerste emoties zijn gezakt is: waar heeft dit dan WEL mee te maken? Hebben bestuurders enig idee waar deze woede, vernielzucht, sensatie vandaan komt? Ik zou het geweldig vinden om daar meer de nadruk op te leggen. Geen idee hoe je deze groep bereikt en wat hen zo kwaad en totaal onverschillig maakt. Ik vind dat beangstigend zoveel samengebalde woede. Een uitdaging om deze jongeren weer aan boord te krijgen zodat ze net als de voetbalsupporters trots zijn op hun stad ipv alles en iedereen te willen vernietigen.

  Vriendelijke groet Trijntje

Reageer

Vul hier uw reactie in
Velden met een * zijn verplicht
 • Anti-spamvraag: Laatste letter van het alfabet?

Reactiespelregels

 • wilt u antwoord stel dan een een vraag via ons contactformulier;
 • reacties die kwetsend, onnodig grof of beledigend zijn worden verwijderd;
 • uw mailadres gebruiken we uitsluitend om u eventueel rechtstreeks te antwoorden;
 • reactie gever kan contact opnemen om reactie te laten verwijderen.