Deze video gaat over Nieuwjaarstoespraak CdK

Over het belang van het huidige tijdperk zei hij: ‘Besluiten die we in de komende 10 jaar nemen zijn essentieel voor de komende 100 jaar. Daarbij is het sluiten van compromissen belangrijk, we moeten namelijk samen afspraken maken voor Brabant. Daarbij staat het ‘Samen’ onder druk,' zo constateerde hij.

'Windmolens van toen en nu, een stikstoftekort toen, probleem met stikstof nu, natuurontwikkeling, mobiliteit, allemaal opgaven van toen en nu'. En nog een verzuchting: ‘Het zou mooi zijn als we kunnen blijven zeggen dat we van na de oorlog zijn in deze tijd.’ 

Contact

Commissaris Van de Donk op Nieuwjaarsontmoeting: "Besluiten komende 10 jaar essentieel"

Zie ook

Reacties (1)

  1. Hans Verhoeven
    Uden 10-01-2020 17:20 uur

    Sterke en heel motiverende nieuwjaarstoespraak van onze commissaris van de Koning Wim van de Donk. Voor ons (Stg. Brabant Danst) de eerste keer aanwezig op deze nieuwjaarsontmoeting. Erg gezellig en goed verzorgd. Als mede organisator van het Holland Dans Spektakel jaarlijks in Cuijk met als vast onderdeel de World Cup Rolstoeldansen was het erg leuk om te zien dat de rode draad van deze verbindende toespraak was: 'Dansen doe je niet alleen'.

Reageer

Vul hier uw reactie in
Velden met een * zijn verplicht
  • Anti-spamvraag: 3-1=?

Reactiespelregels

  • wilt u antwoord stel dan een een vraag via ons contactformulier;
  • reacties die kwetsend, onnodig grof of beledigend zijn worden verwijderd;
  • uw mailadres gebruiken we uitsluitend om u eventueel rechtstreeks te antwoorden;
  • reactie gever kan contact opnemen om reactie te laten verwijderen.