Hij kreeg de Hertog Jan bij zijn afscheid als voorzitter van kennisinstituut voor logistiek, TKI Dinalog, uit handen van economiegedeputeerde Bert Pauli.

Willem Heeren heeft zich gedurende zijn hele carrière ingezet voor vernieuwing en verbetering van transport en vervoer in Nederland, en Noord-Brabant in het bijzonder. Hij verdiende zijn sporen als algemeen directeur van Jan de Rijk Logistics, een van de grootste vervoerders en logistiek dienstverleners van Brabant. Hij heeft vervolgens zijn kennis, ervaring en netwerk ingezet om de concurrentiepositie van het hele Nederlandse logistieke bedrijfsleven te verbeteren.

Innovatieve logistiek

Als voorzitter van de Logistieke Agenda Brabant werkte Willem Heeren met belanghebbenden op verschillende terreinen, waaronder innovatie, aan het versterken van de logistieke sector. Hij was vanaf het eerste uur lid van de programmaraad van SmartwayZ.NL, een gezamenlijk programma van overheden, bedrijven en kennisinstellingen voor het verbeteren van de doorstroming van het verkeer in Zuid-Nederland. Willem Heeren was daarnaast mede-oprichter en voorzitter van TKI Dinalog, het nationale kennisinstituut voor de logistieke sector, gevestigd in Breda.

Hertog Jan

De provinciale onderscheiding Hertog Jan wordt uitgereikt aan Brabanders die zich gedurende langere tijd buitengewoon hebben ingezet voor de provincie. De onderscheiding bestaat uit een beeld van Hertog Jan te paard naar een ontwerp van Willy van der Putt.

Contact

Hertog Jan voor Willem Heeren

Reageer

Vul hier uw reactie in
  • Anti-spamvraag: Laatste letter van het alfabet?

Reactiespelregels

  • wilt u antwoord stel dan een een vraag via ons contactformulier ;
  • velden voorzien van een * zijn verplicht;
  • reacties die kwetsend, onnodig grof of beledigend zijn worden verwijderd;
  • uw mailadres gebruiken we uitsluitend om u eventueel rechtstreeks te antwoorden;
  • reactie gever kan contact opnemen om reactie te laten verwijderen.