Eerder versterkte Tevkir de fractie van D66 als tijdelijk Statenlid. Ook Knoet is geen onbekende in de Statenzaal. Ze was eerder al bijna zeven jaar Statenlid voor de PvdA.

Gul Tevkir

Gul Tevkir is geboren en getogen in Roosendaal. Na haar studie Bestuurskunde aan de Erasmus universiteit en haar werk voor de politie is ze nu werkzaam bij Inovim. Ze was sinds 29 juni tot 6 oktober dit jaar al tijdelijk lid als vervanger van Tineke Klitsie en volgt haar nu tot het einde van deze bestuursperiode op. Gul zet zich in voor een vooruitstrevend, innovatief, duurzaam en krachtig Brabant.

Antoinette Knoet-Michels

Antoinette Knoet-Michels woont in Vlierden en is toezichthouder in de sectoren onderwijs, zorg en kinderopvang en interim-bestuurder in het onderwijs. Ze was eerder al Statenlid voor de PvdA-fractie van maart 2011 tot en met januari 2018 en volgt tot het einde van deze bestuursperiode Driek van Griensven op. Antoinette zet zich voor een gezonde, leefbare omgeving en betaald werk voor iedereen. Het realiseren van een goede balans tussen economie, gezondheid en natuur, tussen stad en platteland, ziet zij als kerntaken van de provincie.

Contact

Gul Tevkir (D66) en Antoinette Knoet-Michels (PvdA) geïnstalleerd als Statenlid

Reageer

Vul hier uw reactie in
  • Anti-spamvraag: 3-1=?

Reactiespelregels

  • wilt u antwoord stel dan een een vraag via ons contactformulier ;
  • velden voorzien van een * zijn verplicht;
  • reacties die kwetsend, onnodig grof of beledigend zijn worden verwijderd;
  • uw mailadres gebruiken we uitsluitend om u eventueel rechtstreeks te antwoorden;
  • reactie gever kan contact opnemen om reactie te laten verwijderen.