Wateroverlast in Drunen

De commissarissen van de koning van Noord-Brabant en Zeeland, Van de Donk en Polman, bieden hem persoonlijk de resultaten aan om zo te onderstrepen dat het de 3 zuidelijke provincies ernst is in het snel aanpakken van de klimaat- en energieproblematiek.

Veel animo

De belangstelling voor de Zuidelijke Klimaattop, maandag in het FutureDome in Breda, is groot. Het aantal inschrijvingen loopt inmiddels tegen de 700. Er komen vertegenwoordigers van 62 gemeenten, de 3 provincies, 6 waterschappen, 102 organisaties/instellingen en 143 ondernemingen. Bekendheden als Margot Ribberink (klimatologe en voormalig weervrouw RTL), ‘plastic visser’ Marius Smit en ‘groene televisie-tuinman’ Lodewijk Hoekstra verlenen hun medewerking aan het programma.

Versnelling

De Zuidelijke Klimaattop is bedoeld om versnelling en verbetering te brengen in initiatieven op het gebied van energietransitie, klimaatadaptatie en circulaire energie die op allerlei plekken al gaande zijn. Tijdens het programma worden voorbeeldprojecten gepresenteerd, en zijn lezingen, gespreksrondes en een Klimaatmarkt om kennis te delen, elkaar te inspireren en tot vormen van samenwerking te komen. Voor meer informatie zie: klimaatstroomzuid.nl 

Contact

Veel animo Zuidelijke Klimaattop

Reageer

Vul hier uw reactie in
  • Anti-spamvraag: 3-1=?

Reactiespelregels

  • wilt u antwoord stel dan een een vraag via ons contactformulier ;
  • velden voorzien van een * zijn verplicht;
  • reacties die kwetsend, onnodig grof of beledigend zijn worden verwijderd;
  • uw mailadres gebruiken we uitsluitend om u eventueel rechtstreeks te antwoorden;
  • reactie gever kan contact opnemen om reactie te laten verwijderen.