Bekijk alle arrangementen op www.visitbrabant.nl/brabantisopen.

Brabant is Open promoot Brabant als aantrekkelijke bestemming voor bezoekers uit Nederland, België en Duitsland. Voor de campagne ontwikkelden Bergen op Zoom, Breda, Eindhoven, Helmond, Heusden, ’s-Hertogenbosch, Tilburg, Beekse Bergen, Efteling en Van Gogh Brabant inspirerende arrangementen en laten ze zien hoe je deze goed kunt combineren tijdens een kort verblijf in onze provincie. Daarnaast toont de campagne dat je in Brabant moet zijn voor de meest toonaangevende festivals en een optimale foodbeleving

De campagne wordt ook benut om te laten zien dat Brabant aantrekkelijk is voor nieuwe bedrijven, internationals en studenten. Hiervoor wordt samengewerkt met Holland Expat Centre, Brainport, BOM, NHTV, Fontys en Avans.  

Unieke samenwerking

De campagne Brabant is Open is een samenwerkingsverband van Provincie Noord-Brabant, VisitBrabant, Beekse Bergen, Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Fatboy, Front-of-House, Eindhoven, Eindhoven Airport, Efteling, Helmond, Heusden, NBTC, Omroep Brabant, Persgroep, Tilburg, TicketsPlus, Van Gogh Brabant en het programma ‘We Are Food’. 

Brabant gastvrij

Bij het aantrekken van toeristen speelt gastvrijheid een grote rol. Bij de kick-off van de campagne werden daarom ook de nominaties voor de eerste Brabantse Gastvrijheid Award voor leisurebedrijven bekendgemaakt.

Contact

Campagne Brabant is Open van start

Reageer

Vul hier uw reactie in
  • Anti-spamvraag: 3-1=?

Reactiespelregels

  • wilt u antwoord stel dan een een vraag via ons contactformulier ;
  • velden voorzien van een * zijn verplicht;
  • reacties die kwetsend, onnodig grof of beledigend zijn worden verwijderd;
  • uw mailadres gebruiken we uitsluitend om u eventueel rechtstreeks te antwoorden;
  • reactie gever kan contact opnemen om reactie te laten verwijderen.