Foto: Commissaris van de Koning Wim van de Donk, Marinella Dubbeldam en Leo Dubbeldam

Leo Dubbeldam

Leo Dubbeldam (Udenhout) kreeg de onderscheiding op grond van zijn grote verdiensten voor de advisering van het provinciaal bestuur van Noord-Brabant. Hij speelde een belangrijke rol bij de integratie van verschillende adviesraden tot BrabantAdvies. Onder zijn leiding werden adviezen uitgebracht over de aansluiting arbeidsmarkt-onderwijs, robotisering, de energietransitie, de leegstand van bedrijventerreinen en innovatiebeleid.

Dubbeldam werd in 1988 benoemd tot secretaris/directeur van het Sociaal Economisch Overlegorgaan Brabant, later de Sociaal Economische Raad Brabant. Na een intensief fusieproces met de Provinciale Raad voor de Leefomgeving, de Provinciale Raad Gezondheid en Young Professionals. Daarmee werden de voorwaarden geschapen voor een geïntegreerde advisering op 3 sociaal-economisch gebied, de leefomgeving en gezondheid.

Hertog Jan

De provinciale onderscheiding Hertog Jan wordt uitgereikt aan Brabanders met belangrijke verdiensten voor de provincie. De onderscheiding bestaat uit een beeld van hertog Jan te paard naar een ontwerp van Willy van der Putt.

Contact

Hertog Jan voor Leo Dubbeldam

Reacties (1)

 1. René Dubbeldam
  Amersfoort 04-07-2018 13:42 uur

  Gefeliciteerd, broer! René

Reageer

Vul hier uw reactie in
 • Anti-spamvraag: 3-1=?

Reactiespelregels

 • wilt u antwoord stel dan een een vraag via ons contactformulier ;
 • velden voorzien van een * zijn verplicht;
 • reacties die kwetsend, onnodig grof of beledigend zijn worden verwijderd;
 • uw mailadres gebruiken we uitsluitend om u eventueel rechtstreeks te antwoorden;
 • reactie gever kan contact opnemen om reactie te laten verwijderen.