Rob Nederlof studeerde orgel, piano en klavecimbel. Hij sloot zijn 3 studies af met de diploma’s Docerend Musicus en Uitvoerend Musicus. Daarnaast volgde hij diverse meestercursussen in binnen- en buitenland en studeerde hij nog een jaar aan de gerenommeerde Folkwang Hochschule in Essen (Duitsland). Hij treedt regelmatig op in binnen- en buitenland, en heeft meegewerkt aan diverse CD-opnamen. Nederlof is docent aan het Factorium in Tilburg en is hij in deze gemeente de vaste organist van de Heuvelse Kerk en de Petrus en Pauluskerk. Ook in de Sint-Jan in Goirle bespeelt hij het orgel.

Lex Bergink

Lex Bergink studeerde hobo aan het Brabants Conservatorium. Al tijdens zijn studie maakte hij een solotournee met het Nederlands Studenten Kamerorkest en was hij eerste hoboïst in het orkest van de Europese Gemeenschap. Sindsdien speelde hij in onder meer het Residentie Orkest, het Radio Filharmonisch Orkest en Het Brabants Orkest (de voorloper van de philhamonie zuidnederland). Ook was hij als solohoboïst verbonden aan diverse gezelschappen. Hij volgde ook de studie Orkestdirectie aan het Fontys Conservatorium.

Het concert in het provinciehuis begint om 20.00 uur, vanaf 19.30 uur zijn bezoekers welkom voor een kopje koffie of thee. Het concert is om 21.00 uur afgelopen. De toegang is gratis. 

Contact

Orgelconcert in Provinciehuis

Reageer

Vul hier uw reactie in
  • Anti-spamvraag: Laatste letter van het alfabet?

Reactiespelregels

  • wilt u antwoord stel dan een een vraag via ons contactformulier ;
  • velden voorzien van een * zijn verplicht;
  • reacties die kwetsend, onnodig grof of beledigend zijn worden verwijderd;
  • uw mailadres gebruiken we uitsluitend om u eventueel rechtstreeks te antwoorden;
  • reactie gever kan contact opnemen om reactie te laten verwijderen.