Den Bosch, surinaamse en arubaanse vereniging Nos Baranka verzorgden een leuke middag met massage,eten,knutselen,kaarten en dansen in het sociaal cultureelcentrum van de Helfheuvel.

Op ruim 600 locaties in Brabant wordt dan nuttig werk verzet door de vrijwilligers die zich hebben aangemeld. Vrijwilligers zijn enorm belangrijk voor de Brabantse samenleving. Daarom ondersteunt de provincie de NLdoet actie door deze actief te promoten. Op 10 maart sluiten ook de gedeputeerden en de commissaris van de Koning zich hierbij aan.

Doe mee

Zoek een leuke klus uit en vul het aanmeldformulier in op: nldoet.nl
Aanmelden kan individueel of als groep.

14e editie

Het Oranje Fonds organiseert NLdoet in 2018 voor de 14e keer. Tijdens de editie van 2017 zijn ruim 9.000 klussen geklaard, waarvan een groot deel in Brabant. Het Fonds hoopt dat aantal dit jaar te overtreffen. Ronald van der Giessen, directeur Oranje Fonds: “Verenigingen en stichtingen kunnen altijd nieuwe vrijwilligers gebruiken. Maar het werven kost vaak veel tijd. NLdoet geeft organisaties de mogelijkheid op een laagdrempelige manier in contact te komen met nieuwe enthousiaste krachten. Wij vinden het prachtig om te zien dat ieder jaar zo’n 350.000 Nederlanders bereid zijn hun handen uit de mouwen te steken tijdens NLdoet. Hieruit blijkt dat Nederland een land is van vrijwilligers en daar mogen we met z’n allen trots op zijn.”

Contact

NLdoet in Brabant

Reageer

Vul hier uw reactie in
  • Anti-spamvraag: 3-1=?

Reactiespelregels

  • wilt u antwoord stel dan een een vraag via ons contactformulier ;
  • velden voorzien van een * zijn verplicht;
  • reacties die kwetsend, onnodig grof of beledigend zijn worden verwijderd;
  • uw mailadres gebruiken we uitsluitend om u eventueel rechtstreeks te antwoorden;
  • reactie gever kan contact opnemen om reactie te laten verwijderen.