Geniet van culinaire hapjes tijdens een rondleiding door de bunker, die dateert uit de koude oorlog, waar de tijd al bijna 50 jaar stilstaat. Daarna stijgen we letterlijk naar grote hoogte voor een diner op de 23e verdieping met adembenemend uitzicht over Brabant. Geniet van het dessert op 100 meter hoogte met een innovatief en muzikaal hoogtepunt. Beleef Brabant zoals je het nog nooit eerder zag! 

Update 25 juli: dit arrangement is helaas volledig uitverkocht. Alle 50 kaarten zijn verkocht. Er zijn nog wel kaarten beschikbaar voor de overige arrangementen tijdens de Brabantnacht. Kijk hiervoor opwww.brabantnacht.nl 

Over BrabantNacht

Op 23 september 2017 ga je iets bijzonders ontdekken. Brabant opent dan haar deuren tijdens BrabantNacht. Op verschillende plekken in Brabant beleef je bijzondere arrangementen op unieke locaties. Zo kun je naast het arrangement van de provincie, de magie van Ravelijn na sluitingstijd in de Efteling beleven. Je stapt in de wereld van Van Gogh of bezoekt per fiets Graphic Matters ‘by night’ in Breda. Je beleeft een onvergetelijke nacht in Nationaal Park de Biesbosch of geniet van een bezoek aan het Museumkwartier ‘after hours’ in ‘s-Hertogenbosch. Je ontwerpt in één nacht een designstuk in Eindhoven, laat je verrassen door culturele highlights in Tilburg of dompelt je onder in de Urban Culture van Helmond.

24 partners

BrabantNacht is een initiatief van VisitBrabant in samenwerking met de provincie Noord-Brabant, Breda, Safaripark Beekse Bergen (Libéma), Bergen op Zoom, Nationaal Park de Biesbosch, Eindhoven, de Efteling, Helmond, ’s-Hertogenbosch, Tilburg, Van Gogh Brabant. Bavaria, Bravo (Hermes & Arriva), Eindhoven Airport, Designlabs EKWC & Social Label, Gulbergen24 (Dierenrijk Nuenen en Golfclub de Gulbergen), CHV-Noordkade in Veghel, Omroep Brabant, de Persgroep, Ticketsplus, Audax (Vriendin) en NBTC Holland Marketing.

Reageer

Vul hier uw reactie in
  • Anti-spamvraag: Tweede letter van het alfabet?

Reactiespelregels

  • wilt u antwoord stel dan een een vraag via ons contactformulier ;
  • velden voorzien van een * zijn verplicht;
  • reacties die kwetsend, onnodig grof of beledigend zijn worden verwijderd;
  • uw mailadres gebruiken we uitsluitend om u eventueel rechtstreeks te antwoorden;
  • reactie gever kan contact opnemen om reactie te laten verwijderen.