NLdoet vrijwilligersdag

Foto: © Oranjefonds

Vrijwilligers zijn enorm belangrijk voor onze samenleving. Daarom doet de provincie Noord-Brabant actief mee met NLdoet. 11 maart 2017 steken de gedeputeerden en de commissaris van de Koning de handen uit de mouwen. De provincie steunt de actie verder door NLdoet te promoten en roept zoveel mogelijk klusaanbieders en vrijwilligers op om mee te doen. Meld u aan en help mee om deze actie bekend te maken in uw eigen netwerk van vrienden, bekenden en collega's.

Aanmelden

Initiatiefnemers kunnen vóór 31 januari hun klus aanmelden via nldoet.nl U kunt een bedrag van maximaal € 400 aanvragen om kluskosten te dekken. Vrijwilligers schrijven zich in voor een klus via nldoet.nl/zoeken.

Actief Brabant

In 2016 staken al 350.000 Nederlanders de handen uit de mouwen om ruim 9.200 klussen te klaren. In Brabant waren er ruim 1.000 initiatieven en 30.000 Brabanders actief. Klussen varieerden van het repareren van speelgelegenheden voor kinderen tot het opknappen van sportfaciliteiten en van een verwendag bij een zorginstelling tot hulp bij het vergroenen van de buurt.

Contact

NLdoet: klussen en vrijwilligers gezocht

Reageer

Vul hier uw reactie in
  • Anti-spamvraag: 3-1=?

Reactiespelregels

  • wilt u antwoord stel dan een een vraag via ons contactformulier ;
  • velden voorzien van een * zijn verplicht;
  • reacties die kwetsend, onnodig grof of beledigend zijn worden verwijderd;
  • uw mailadres gebruiken we uitsluitend om u eventueel rechtstreeks te antwoorden;
  • reactie gever kan contact opnemen om reactie te laten verwijderen.