De directeuren Roberto en Carlo van Stokkum ontvingen het predikaat uit handen van de commissaris van de Koning, in aanwezigheid van hun vader, Peter van Stokkum senior. 

De onderneming begon in 1892 toen de dorpstimmerman van Vlijmen, Piet van Stokkum een timmerwinkel begon. Het bedrijf groeide door de generaties heen uit tot een timmerfabriek die onder meer broeikasramen maakte. Na de oorlog was er grote vraag naar zitplaatsen voor kerken en bioscopen omdat veel gebouwen beschadigd waren. Er werden klapstoeltjes gemaakt en verhuurd en van daar uit ontwikkelde het bedrijf zich tot verhuurbedrijf voor de evenementenbranche, inmiddels in handen van de vierde generatie van Stokkum.

Hofleverancier

Het predikaat Hofleverancier werd in 1815 door Koning Willem I ingevoerd en is daarmee een van de oudste Koninklijke onderschieidngen van Nederland. Ondernemingen die Hofleverancier worden krijgen het recht het Koninklijk Wapen te voeren met de toevoeging "Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier",  Het predikaat kan worden toegekend aan ondernemingen die een vooraanstaande plaats in hun branche of de regio innemen en dien in hun bedrijfsvoering onberispelijk zijn.

Contact

Van Stokkum Seatings Vlijmen Hofleverancier

Reageer

Vul hier uw reactie in
  • Anti-spamvraag: Laatste letter van het alfabet?

Reactiespelregels

  • wilt u antwoord stel dan een een vraag via ons contactformulier ;
  • velden voorzien van een * zijn verplicht;
  • reacties die kwetsend, onnodig grof of beledigend zijn worden verwijderd;
  • uw mailadres gebruiken we uitsluitend om u eventueel rechtstreeks te antwoorden;
  • reactie gever kan contact opnemen om reactie te laten verwijderen.