De Stichting Volkskerstzang ’s-Hertogenbosch organiseert deze samenzang in de week voor Kerstmis. Het evenement trekt ieder jaar een groot aantal bezoekers en is mogelijk door de medewerking van orkesten en koren uit Brabant en de inzet van tal van vrijwilligers. Jaarlijks staat de Volkskerstzang in het teken van een goed doel. Dit jaar is dat Buddyhulp Den Bosch.

Solisten

Dit jaar wordt het concert verzorgd door Harmonie Kunst Adelt uit Helvoirt onder leiding van Alphons van Stenis en het Gemengd Koor ’s-Hertogenbosch onder leiding van Henk van der Sanden, en als solisten Annemiek Vendelmans (sopraan) en Peter van Hoesel (bas). De pianobegeleiding wordt verzorgd door Rein Boeijen. De commissaris van de Koning, Wim van de Donk, leest zoals elk jaar voor uit het kerstevangelie.

Programma en toegang

 • Inloop van 15.00 tot 16.00 uur, met een gratis kopje koffie. 
 • Voorprogramma start 16.00 uur.
 • De samenzang is van 16.30 tot 17.45 uur. 
 • Toegang tot het concert is gratis.
 • De programmaboekjes zijn vanaf nu af te halen bij de VVV en bibliotheken in ’s-Hertogenbosch, Berlicum, Den Dungen, Sint-Michielsgestel, Vught, Rosmalen en Helvoirt.

Contact

17 december Volkskerstzang in provinciehuis

Reacties (4)

 1. Willy Heuverling
  s-Hertogenbosch 12-09-2018 12:27 uur

  Wanneer is het concert van samenzang in 2018?

 2. Joanne de Fijter-Van Uden
  -- 05-12-2017 14:35 uur

  Dag Marris en Frank,

  Het programmaboekje is het toegangsbewijs.
  mvgr, Joanne


 3. Frank van den Hoven
  Leerdam 04-12-2017 22:46 uur

  Marris: Er staat: "Toegang tot het concert is gratis. De programmaboekjes zijn vanaf nu af te halen bij de VVV en bibliotheken in ’s-Hertogenbosch, Berlicum, Den Dungen, Sint-Michielsgestel, Vught, Rosmalen en Helvoirt." Dus óf er is geen sprake van kaartjes omdat het gratis is, óf je krijgt een kaartje bij het programmaboekje, óf ze noteren bij de VVV als je het programmaboekje komt halen dat ze een plek voor je reserveren. Want op de bonnefooi zal het toch niet zijn lijkt me, dan is er immers het risico dat iemand van ver komt (bijv. helemaal uit Bosschenhoofd ;-) ) en voor een dichte deur staat omdat het vol is. Daar had het artikel duidelijker in mogen zijn. Hoe dan ook, je kunt/moet een programmaboekje halen bij een van de genoemde VVV's en die kunnen je dan wel vertellen of je ja of nee een kaartje krijgt of moet/kunt reserveren.

 4. marris van de Luytgaarden
  Bosschenhoofd 04-12-2017 19:28 uur

  twee kaarten svp

Reageer

Vul hier uw reactie in
 • Anti-spamvraag: Laatste letter van het alfabet?

Reactiespelregels

 • wilt u antwoord stel dan een een vraag via ons contactformulier ;
 • velden voorzien van een * zijn verplicht;
 • reacties die kwetsend, onnodig grof of beledigend zijn worden verwijderd;
 • uw mailadres gebruiken we uitsluitend om u eventueel rechtstreeks te antwoorden;
 • reactie gever kan contact opnemen om reactie te laten verwijderen.