Sloop- en asbestschakel

Met deze websites ondersteunt de provincie eigenaren die sloop overwegen bij het nemen van een beslissing. Informatie over kosten, fiscaliteit, wetgeving en beschikbare (subsidie)regelingen staat overzichtelijk bij elkaar. Zo krijgt u in een paar stappen inzicht in de mogelijkheden en kosten. Het staat u als eigenaar vrij om de sloop als totaalpakket via sloop- en asbestschakel, of in eigen beheer door andere bedrijven te laten uitvoeren. Sloop- en asbestschakel werkt samen met gecertificeerde en lokale bedrijven. Door schaalgrootte en het clusteren van werkzaamheden per gemeenten profiteert u van schaalvoordeel!

Sloopschakel: opruimen doen we samen

Bent u gestopt of richt u zich op andere bedrijfsactiviteiten en wilt u de leegstaande stallen en schuren slopen? Sloopschakel  neemt u graag het sloopwerk uit handen. Zij regelen alles voor u: van vergunning tot sloop en sturen alle partijen in het sloopproces aan. U heeft dus 1 aanspreekpunt. Wilt u weten wat het slopen van uw stal kost? Maak dan gebruik van de rekentool.

Asbestschakel: samen naar een beter dak

Bij het verwijderen van een asbestdak komt veel kijken. Asbestschakel  neemt u dit hele proces uit handen en helpt u bovendien met de (duurzame) vervanging van uw dak. Wilt u direct weten wat uw nieuwe dak kost? Maak dan gebruik van de rekentool  en stel uw dak samen.

Gemeenten

Werkt u bij een Brabantse gemeente? En wilt u de ondersteuning voor sloop en astbestsanering bij agrariërs onder de aandacht brengen? Samen bieden we agrarisch ondernemers één oplossing voor sloop en het vervangen en verduurzamen van asbestdaken. De sloop- en asbestschakel wordt hoofdzakelijk gevormd door provinciale bedrijven, waaronder slopers, asbestverwijderaars, bouwbedrijven, installateurs en toeleveranciers van materialen. Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor uw gemeente? Mail dan naar Johan van Doornmalen  (+316 5568 6947) om vrijblijvend een kennismakingsafspraak in te plannen!