Gratis kaarten Nieuwjaarsconcerten 2020

Sinds jaar en dag luidt philharmonie zuidnederland het nieuwe jaar muzikaal in. En op 5 januari 2020 is dat onder de bezielende leiding van de Britse sterpianist én dirigent Wayne Marshall. Het belooft een zinderende, swingende middag te worden met veel jazzy muziek van Amerikaanse componisten zoals Gershwin, Bernstein, Glass en Rodgers & Hammerstein. Maar ook het werk van de stadscomponist van Tilburg, Anthony Fiumara, wordt gespeeld.

Programma

De 2 concerten worden beide gegeven in het provinciehuis in ’s- Hertogenbosch. Het 1e concert start om 11.15 uur en het matinee concert begint om 14.30 uur.

Het Raschèr Saxophone Quartet speelt samen met de philharmonie het 'Concert voor saxofoonconcert en orkest' van Philip Glass. Verder op het programma onder anderen:

  • Fiumara: Here Comes Everybody
  • Sjostakovitsj: Tahiti Trot
  • Gershwin: Rhapsody in Blue voor piano en orkest
  • Rodgers & Hammerstein: Carousel Selection
  • Bernstein: Uit Wonderful Town: Ouverture

Wachtlijst

Beide voorstellingen zijn volgeboekt en ook de wachtlijst is vol. Wanneer er kaarten retour komen, dan worden die aangeboden aan de eerstvolgende op de wachtlijst. Gereserveerde kaarten zijn inmiddels verstuurd.

Meer informatie

De philharmonie zuidnederland is een ambitieus en flexibel symfonieorkest dat geroemd wordt voor de kwaliteit, het hechte samenspel en enthousiasme. Het orkest staat onder de artistieke en zakelijke leiding van Stefan Rosu. De bevlogen orkestleden leveren maatwerk op het hoogste artistieke niveau. In het vijfde seizoen wordt het gezelschap geleid door dirigent en pianist Wayne Marshall. Het Raschèr Saxophone Quartet bestaat uit Christine Rall (sopraan), Elliot Riley (alt), Andreas van Zoelen (tenor), Oscar Trompenaars (bariton). Voor meer informatie kunt u terecht op philharmoniezuidnederland.nl

Contact

Gratis kaarten Nieuwjaarsconcerten 2020