Niet alle onderzoeken zijn op 16 november gereed en dus kunnen niet alle plannen gepresenteerd worden. In januari 2018 wordt een nieuwe informatieavond gehouden waarover we u op tijd zullen informeren.

De provincie voert het groot onderhoud uit aan de N279 Asten-Meijel om de weg verkeersveiliger en onderhoudsvrij te maken voor de komende tien jaar. De weg moet daarnaast beter ingepast worden in het omliggende natuurgebied De Groote Peel.

Voor het weggedeelte tussen Asten en Meijel is de provincie op dit moment in overleg met diverse stakeholders (waaronder de gemeente Asten) en heeft ze een concept maatregelenpakket samengesteld. Tijdens de inloopavond licht de provincie dit maatregelenpakket toe en heeft u de mogelijkheid hierop te reageren. De uitvoering van het groot onderhoud staat vooralsnog gepland in 2019. 

Heeft u vragen over de planstudie van dit project, dan kunt u contact opnemen met mevr. Iris Erkens (ierkens@brabant.nl of 06 18303317) van de provincie. 

Zie ook

Contacten (1)

Open Links Sluit Links

Reageer

Vul hier uw reactie in
  • Anti-spamvraag: 1+2=?

Reactiespelregels

  • velden die zijn voorzien van een * zijn verplicht;
  • Uw reacties op artikelen op deze site zijn meer dan welkom, maar we verwijderen reacties die kwetsend, onnodig grof of beledigend zijn;
  • Wij tonen uw mailadres niet, maar gebruiken dit uitsluitend om u eventueel rechtstreeks te antwoorden.