Voordelig busabonnement 16- en 17-jarigen vanaf april 2013

18-12-2012

Vanaf begin april 2013 wordt het reizen met de bus voor alle 16- en 17-jarigen die dagelijks gebruik maken van bus in Brabant een stuk voordeliger. Dan gaat het nieuwe busabonnement ‘Brabant vrij 16- en 17-jarigen maand’ in de verkoop.

Reisinformatiepaneel
Het maandabonnement gaat € 40,85 per maand kosten en zal uitsluitend te gebruiken zijn in combinatie met een Persoonlijke OV-chipkaart. Met het abonnement kunnen 16- en 17-jarigen de hele maand op werkdagen (maandag t/m vrijdag) onbeperkt reizen met de bussen van Arriva, Veolia Transport en Hermes in Brabant. Het abonnement is niet geldig in het weekend en tijdens Nationale feestdagen. 

Verkooppunten
Het abonnement zal vanaf begin april 2013 te koop zijn via de webshop van Arriva en bij de Arriva Stores in Veghel en ’s-Hertogenbosch, de servicepunten van Veolia in Breda en Tilburg en de Hermes winkel in Eindhoven. Of bij een van de verkooppunten (veelal tabakszaken) verspreid over de provincie. 

Dit nieuwe voordelige reisproduct wordt speciaal ontwikkeld voor 16- en 17-jarigen die nog geen recht hebben op een OV-studentenkaart en dagelijks een flinke afstand reizen met de bus. Het product wordt momenteel ontwikkeld en getest. In maart zal er een communicatiecampagne starten om het nieuwe product onder de aandacht te brengen.

De Brabantse reisproducten gelden alleen in combinatie met een Persoonlijke OV-chipkaart. Een Persoonlijke OV-chipkaart is te bestellen via www.ov-chipkaart.nl.