Flight Forum

Er ontstaat een grote verstopping rondom het businesspark, waardoor ook het verkeer van en naar Eindhoven Airport en het naastgelegen bedrijventerrein Eindhoven Airport niet goed bereikbaar zijn. Het businesspark wil dit graag veranderen en uitblinken op het gebied van bereikbaarheid, parkmanagement en representativiteit.

In een werkgeversaanpak werkt het Brabant mobiliteitsnetwerk in verschillende communities met bedrijven samen. Zo ook op het businesspark Flight Forum in Eindhoven. Onder andere door het toevoegen van een extra rijstrook wordt nu het bereikbaarheidsprobleem aangepakt.

Daarnaast zijn er in de Brabant Mobiliteitsnetwerk-community een aantal creatieve pilots gestart om slimmer reizen te stimuleren onder de medewerkers. Zo wordt er een ‘Proeftuin E-bikes’ opgezet. Medewerkers kunnen met een e-bike gemakkelijker langere afstanden fietsen en hun auto thuislaten.

Het Brabant Mobiliteitsnetwerk is opgezet op initiatief van de provincie. Meer weten over de transitie van het bedrijventerrein Flight Forum? Lees dan verder op de website van het mobiliteitsnetwerk.

 

Reageer

Vul hier uw reactie in
  • Anti-spamvraag: 1+2=?

Reactiespelregels

  • velden die zijn voorzien van een * zijn verplicht;
  • Uw reacties op artikelen op deze site zijn meer dan welkom, maar we verwijderen reacties die kwetsend, onnodig grof of beledigend zijn;
  • Wij tonen uw mailadres niet, maar gebruiken dit uitsluitend om u eventueel rechtstreeks te antwoorden.