De 5 finalisten voor de Stijlprijs zijn bekend! De jury van De Brabantse Stijlprijs 2017 heeft uit de 18 genomineerde projecten de volgende finalisten geselecteerd:

Stem nu

Tot en met 12 mei kun je stemmen op jouw favoriet . Je kunt maximaal drie keer stemmen. Dat mag 3 keer dezelfde zijn of 3 keer een andere. De keuze is aan jou! De prijsuitreiking van de publieksprijs én de juryprijs is op donderdag 18 mei in Bergen op Zoom tijdens ProefMei 2017.

Mooiste plekjes

Verborgen parels, verrassende plekken op onverwachte locaties. Plekken die zijn geboren vanuit een passie van mensen. Zo'n plek verdient De Brabantse Stijlprijs 2017. Een fijn plein, een leuke ontmoetingsplek in een woonwijk, of dat mooie stukje beekdal. Het gaat om plekken die inspiratie geven en maatschappelijk van waarde zijn. Plekken die zijn ontstaan omdat heel veel mensen zich daar gezamenlijk voor ingezet hebben. Een initiatief dat is ontstaan uit doorzettingsvermogen en creativiteit. Een plekje in Brabant waar mensen van genieten en dat inspirerend is voor anderen.